De zwarte sneaker

nike-roshe-run-black-arctic-green-2

Ik ben al een tijdje op zoek naar een zwarte sneaker. Maar ik kom steeds weer met een gekleurde schoen thuis. Of laatst zelfs een paar Vans x Star Wars (hoi geek!). Anyways ik ben op zoek naar een ‘all black everything’ sneaker. Maar ja welke?! Het is al lastig om te kiezen uit merken. Nu heb ik wel een lichte zwak voor Nike. Alleen daar heb ik het probleem met de maat. De ene keer draag ik maat 39 (met Roshe run) en andere keer heb ik maat 41 (zucht).  Iedere maand koop ik eigenlijk wel een paar sneakers. Maar ik wacht nu even tot ik in New York ben, want dat is al bijna.
Mijn favoriete sneakers van dit moment heb ik hieronder op een rijtje gezet. Oh en je ziet ook nog een verdwaalde zwarte slipper. Deze staat ook nog op mijn wishlist.

 

all black shoes

 

Nike blijft toch wel mijn favoriete merk, maar ik zie dat ook adidas en puma met steeds mooiere sneakers komt. Nu heeft  puma de Trinomic. Is toch best een kanshebber. Heb jij al een paar zwarte sneakers? Zo ja welke?

2 Comments

 • Reply September 17, 2014

  Justine

  Bij de Schoenenreus hadden ze een tijdje terug chille Nikes! Ik heb er een zwart met wit paar en een zwart met roze paar gescoord. Slechts 75 euries, in totaal!!

  • Reply September 19, 2014

   Justine Biesot

   Oh dat is wel super chill! En goedkoop natuurlijk ;)

Leave a Reply