#tostideluxe

heinz tostideluxe

Wie is er dol op tosti’s? Let me see your hands? Ik ben dol op tosti’s. Gewoon een tosti met kaas en curry!
Afgelopen zaterdag was ik in Den Haag voor een tosti workshop #tostideluxe, georganiseerd door Heinz (die van de ketchup en nu ook curry). Met een groepje foodbloggers kregen wij de uitdagen om zelf een tosti te bedenken met lekkere ingrediënten. Je kon zelf kiezen uit verschillende groenten, kazen en broden.

Uitdaging #tostideluxe

Maak een tosti deluxe! Een tosti rijk belegd met pure en lekkere ingrediënten. Ik kan nooit zo snel schakelen, dus het zweet brak lichtelijk uit. Enfin, even nadenken wat vind ik lekker? Sowieso veel kaas en gegrilde groenten. Ik pak mijn schaaltje en vul deze met ingrediënten. Het leuke was dat iedereen verassende combinaties maakte.

Mijn tosti, de grilled tower tosti bestaat uit gegrilde paprika, courgette en tomaat. Natuurlijk extra veel kaas en iberico ham.
Voor mijn tosti gebruik ik 3 speltboterhammen. Snijd de courgette in dunnen plakken en de paprika in reepjes.
De eerste laag bestaat uit kaas, iberico ham en gegrilde paprika. De tweede uit kaas, gegrilde courgette en tomaatjes.

Oké, mijn grilled tower tosti was wat lastig te eten, maar wel super lekker. De tosti eet je natuurlijk met curry. Curry gewürz om precies te zijn. Nu kun je een workshop tosti’s maken met Ron Blauw, hoe leuk is dat? Deel je foto via de facebookpagina van Heinz

Processed with VSCOcam with f2 preset

Mijn ingrediënten 

heinz tostideluxe

Stapelen maar!

heinz tostideluxe

Tosti perfect

Be first to comment