Over Justine Biesot - www.justinebiesot.com

wpid-IMG_20130611_232700.jpg

Bonjour! Ik ben Justine Biesot, geboren op 2 december 1985. Gevestigd in modestad Arnhem. Mijn ouders komen beide uit Indonesië en dankzij mijn Nederlandse opa ben ik eigenaar van een setje bruin/groene ogen. Ik ben tweetalig opgevoed en spreek dan ook een beetje behasa Indonesia.
Ik ben in 2013 gestart met bloggen over de dingen die ik het liefst doe en dat is voornamelijk eten. Ik kan urenlang over eten praten maar ook dagenlang in de keuken staan om een gerecht te perfectioneren.

Typisch Justine: creatief, maakt minstens 3 foto’s van hetzelfde met haar Olympus Pen en mobiel, georganiseerd chaotisch, sarcastisch, sukkel, zelfspot, kan geen keuzes maken en wordt chagrijnig als ze niet eet. Vraagt zich af waarom er maar 24 uur in een dag zitten.

Mijn blog gaat over food, reizen en leuke hotspots die ik ontdek. In mijn dagboek lees je een verzameling aan leuke verhaaltjes over wat ik doe en zie.

Ik ben ook te volgen op instagram (voor mooie plaatjes), facebook (voor de laatste updates) en twitter. En mocht je nog vragen hebben stuur gerust een mailtje naar hello@justinebiesot.com